jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

lunch kt opis


aku selalu bawk bekal ke opis... tapi kalo lauk mlm tu dah abis aku beli jela.... sbb tula kalo org tgk aku masak mcm nk mkn 5-6 org..padahal kami 4 beranak jer..tapi sekang aku terpaksa masak banyak .. ramai org kt umah..abah ada kt hospital..jadi masak mmg banyak...balik kejer mmg bekejar tuk masak mkn mlm..


dan..biasala kalo mkn ramai, jarang ada lauk lebih... jadi aku belila..meh tgk aper aku beli tuk lunch... ni aku mkn berdua ngan adib jer..yong balik umah nek syibah..selalunyer aku angkut dedua sekali kt opis..cam umah aku dah opis ni..siap mandi, makan , masak lagi kt opis...(bukannyer masak aper..masak sosej n seantara dengannya jer) bos aku cam tak kisah jer... ye ker? ntah2 dia serabut ngan anak aku..tapi tak cakap..heheheh...
meh tgk menu lunch aku..sumer sekali regenyer RM5.00. Nasi putih, ikan keli goreng, sayur toge, kari ayam n budu....





5 comments:

One Simple Tech said...

Nice Article!

One Simple Tech - Computer News, Reviews and Guides
The Forex Site - The Foreign Exchange
MagicStix - Personal Blog of MagicStix

Thanks!

Charlotte Arphenee said...

sepanjang hayat aku bekerja, tak pernah pun bwk bekal.

cuma sekali aku pack sandwich, tu pun pasal collegue aku request.

Eyna's said...

Amboi...murah betul...ikan keli + kari ayam baru 5 hinggit...

AzMas said...

Bekal..

Masa aku bertunang - satu saat yang sangat mencabar dalam hidup aku dari segi kewangan. Gaji ciput, masa berlalu, duit kawin nak kena ready, persiapan kawin kena buat...

Sepanjang bertunang aku masak dan bawak bekal hari2 untuk aku & azman sekali. Aku bekalkan Azman makan tghari & malam. Memang cukup jimat tapi kena berkorban sikit ler.

Bangun awal pukul 5am. Nak masak, nak rebut bilik air, nak subuh, nak kejar tpt kejer..

dalila said...

aku dedulu pon tak penahnyer bawak bekal g opis... sejak bawak anak g opis ni la terpaksa bekorban sikit.. pepagi kadang tu masak gak..bukannya apa..sian anak aku mkn lauk luar yg kekadang ntah apa rasa..

kat kuantan ni tgk kedai gak..ada yg murah tu..murahlah..kene yg cekik darah..nasibla...

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates