jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

cupcake



siap mandi petang semalam, belum sempat pakai baju yong ambil kalender..tanda lagi..sambil tersengeh-sengeh yong merenung no. 25..



ayong: mama, esok arijadi yong.. 25


mama: ye


ayong: yay..yay..esok arijadi ayong..


kurapati anakku dan mula berdiskusi..


mama: yong..esok kita tak buat birthday party tau (party tu maksudnya kek ngan lilin la, pastu makan sesikit) kita tunggu acik balik..kita beli kek, kita sambut ramai2..dengan nek syibah sekali ye..


ayong: kenapa? esokkan 25 haribulan..mama tengok kalender ni..


mama: ye la.. lagi best kalau ada acik, unti, k.ya..nanti kita sambut ramai2 la.. esok mama tak beli hadiah lagi tau..


ayong: takkan takde hadiah? dah bila kita nk beli kek? yong nak tanda kat kalender..


mama: 27, nanti mama belikan kek..


ayong: lagi 2 hari ye ma?


mama: ye


ayong: oklah


dan pagi tadi bangun tidur aku wish happy birthday kat yong..


ayong: mama... boleh tak arini belikan yong cupcake yang kecik je, yang ada patung kat atas dia tu..donut ke? nantii 27 beli kek besar sikit..


mama: ok


memang dah plan dah sebenarnya, yong balik sekolah nk surprisekan dia ngan cc yang ada patung tu..tu pun dia akan happy sesangat..tapi dah dia nk pilih sendiri takde la surprisenya..


alahai anak aku...terlalu ghairah nk sambut harijadi..masa aku kecik dulu tak pernah sambut harijadi pun..




1 comments:

myfuzzyworld said...

Salam Sis Dalila & semua pembaca blog ni,

Saya sangat memerlukan jasa baik anda semua utk participate dlm survey saya.

Disamping itu, anda juga berpeluang memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates