jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

Bungkus apa tu???


Bungkus apa tu cik kiah????? Sah2 lah mknn..
last week mak dtg kontan..nk beraya ngan cucu..last pose nam mak dtg sbb dh janji ngan yong masa raya aritu..habis pose nam nenek dtg..dah cucunyer susah betul nk tinggalkan nenek nyer masa balik kg aritu....tu yg nenek janji tu...


kami seperti biasa bungkus kt super top
memula tu plan nk makn jer kt sini..dh siap2 bagai... sekali yong yg baru nk demam tu tak larat nk bangun
panas betul badan dia.. jadinyer aku pon bungkus jer la... sampai bil rm84..seluk purse..alamak tak cukup la... ada rm80 jerk...korek2 tak de dah..
errrrr..kejap yer dik..tggu suami akak g tunas manja depan tu....hehehe

menunyer: ikan pari bakar, ikan kerapu sweat sour, sotong celup tepung (favo yong) tp tak mkn pun sbb dia betul2 tak larat, tomyam campur, sup perut campur daging, air carrot susu n tembikai..

abaikan yer meja yg besepah tu...

maka kami pun mkn berempat jer dgn jayanyer..anak2 sumer dh tak lalu nk makn..adib pun masa tu dh suam dh badan... dan mereka berterusan demam sampai seminggu...
baru harini g sekolah.. ingat kene test darah dah sbb demam tak kebah..
tp kalu ada selsema doktor kata berkemungkinan denggi tu rendah lah..jarang denggi ada selsema..
aku pun tarik napas lega... doktor bagi antibiotik utk yong yg kuat sikit coz tonsil agak teruk..adib antibiotik kurang sikit sbb tak teruk sgt lagik...2 hari mkn masih tak berubah..aku dh cuak..bawa g hospital..tp kebetulan takder parking..aku balik rumah terus dan mlm tu sib baik diorg dh nk main dan nampak cam ada perubahan..dan hari ni alhamdulillah yong dh kebah sepenuhnyer dan adib ada saki baki sikit lagi...




2 comments:

Marsha~ said...

woaahhh.. mengbungkus secara besar-besaran ni.. hahahah

rATu kEBaYA said...

wah.. membungkus pun meriah.. bila buka bungkusan lagi nampak meriah..

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates