jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

ada apa di jemuran...





ni pun citer last week... aku punggah sumer toys anak aku yg berbentuk lembut..eh ye ker?? adakah lembut itu berbentuk??? yg ala2 teady bears dan kengkawannyer gitu... utk dimandikan... satu mesin dulu..ada 2 mesin lagi menunggu..tu nnti aku basuh sok la... setelah dibasuh comei2 la balik menatang nih...

tgh2 aku snap gambau mereka2 dijemuran tetiba adik2 aku ngan mak datang dari kampung..alamak cepat la pulak..aku tk masak apa pun lagik ni..sib baik la mak ada bawak lauk sikit dari kg..aku tambah sesikit jer tuk lunch t.hari tu...



dan ikan sg yg mak bawak tu aku suh mak aku masak lomak cili api keesokannyer...hohohoho..bukan aku yg masak..aku bantai tido... badan x berapa larat lorrr... lagipon sajer nk manja2..hehehhe.. adib tanya aku cam bau ketam la ma.. rasa dia macam ketam tak?? aku suh dia rasa..kali pertama dia kata x rasa ketam pun..rasa ikan...kali kedua baru dia rasa ketam...hehehe..ada ker ikan leh rasa ketam...




3 comments:

Eyna's said...

Wah...terrer lah adib..makan ikan bleh rasa ketam... hebat ek deria rasa adib ni....hehehhe

untung mama...lpas ni beli ikan je , tak yah beli benda lain,,,,sbb smpai tekak adik sure akan jd rasa benda lain....
:-)

AzMask said...

sedapnya ikan masak lomak cili padi kampung made lagi... aku terbayang akan kesegarannya..

dalila said...

eyna: yg buat dia rasa cam ketam tu sbb asei masok ketam jer aku masok cili api..jadinyer bau gulai tu sama..tu yg dia kata rs ketam..heheh

mas: mmg sodap masss..bagi yg minat ikan sungai la..kalo ada cili padi kg lagi mengcongkam jiwa...

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates