jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

makan..makan..makan...



morninggggg.... gambar kt atas tu mmg pagi2 tadi aku amik..masa nk anta anok ke sekoloh...
aku... seperti biasa takder citer best..nnti la kalo aku rajin aku g la cari isu yg best2 sikit tuk tatapan umum..
so gambar mknn jer yg ada...
mai la tgk..korang pon bukan rajin nk baca panjang2 pon kan..kannn...kannn....



sup sayur semalam..aku tambah keropok lekor yg kami beli kt ganu last week..

the kopok lekorrrrs...

nasi ayam papa belanja lunch semalam..lunch reramai kt opis..heheheheh..bos takder ...

sedap sangat ke bang...tp kopok lekor tu mmg mabeles laaa...tk jumpa kt kuantan..


update: lupa nk riak..aku dh ada camera baru..tp tak tau camana nk amik gamba camera tu...huhuhu..pasni dgn ganaz la aku amik gambau...


5 comments:

AzMas said...

wow.. resepi baru nih.. kopok lekor + sup sayur.. kena goreng dulu lah kopok lekor tu ye?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhh kopok lekor la...sodap tue...
pas nie meriah la..penuh nan gambar...bestnya....

Zaidah said...

ingatkan meat ball rupanyer kopok lekor...sedap ker

dalila said...

mas: kopok takyah la goreng..masukkan jer..kalo letak kopok eping pon ok gak..

ieda: mmg sedap giler... mmg pasni akak nk amik gambau sakannn..

zaidah: cam meatball kan.. tapi saya mmg tak pernah buat or beli meatball...tekak melayu..

A.I said...

Ala...riak la wei. Kau snap gmbr kat cermin / kau google la gmbr dia kt tenet. lalalalalala

kopok lekor tu nmpk sedap je..hohoho

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates