jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

breakfast pagi tadi


dah t.hari baru aku citer pasal b.fst aku pagi tadi..
pagi tadi agak sibuk adanyer aku nih.. nk bayar rumah, pastu sibuk nk g bank la bagai..last2 pukul 10 lebey baru aku masuk opis..
aku selalu sampai opis mmg awal kul 8.15am dah sampai..tp disbbkan arini aku ada hal so lambat la sikit... sementara nk nunggu bank bukak g la b.fast dulu..jarang aku b.fast ni..tp nk mengabiskn masa2 menunggu ngan lebih berkhemahlah katakan...
lagi pun tekak aku ni lama dah ngidam mkn nasi lemak.. aku pon g la ternak lemak kt De Mall.. restoran betul depan mega mall...


sign board de mall

aku amik nasi lemak ayam goreng...makkkk aii..dia punya ayam punya la besauuu..

air nescafe o ais
mmg best nampaknyer kannn..tp nasi dia macam terbantut jer nk masak.. cam tak berapa perfect la tumbesaran dia... sambal sedappp... ayam goreng tepung mabeles... so aku tk abih mkn la kekdahnyer...sungguh membazir... lagi pun maybe perut aku dh lama tk mkn pagi so mcam ngengada takleh nk masuk dah..

air pon leh dapat 2 cawan ngan tahap kemanisan dia tu...aku order lak air suam..tambah lg dlm nescafe o tu..still manis..tak dapet gak den ngabihkan... minum air suam jer la...


okeh tu jer la citer aku dan nasi lemak...



2 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nescafe o aisssssssss air peberet ku..tapi skrang xleh minum...en suami xkasi..huhuhu lepas bersalin nanti la baru minum balik...

dalila said...

betul tu ieda.. ngandung kene kurangkan minum kopi... baby takleh nk proses lg kopi tu..dh lahir pun dia still takleh proses lg kopi yg mak dia minum dulu...

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates