jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

demam bola



sekarang ni hubby ngan anak2 mmg demam bola..anak2 aku sampai hafal nama2 negara yg menyertai world cup nih sampai kekadang tu tgk jersi jer dh tau nama negara...dan kekadang tgk bendera negara pon diorg tau..aku gak la yg terpinga-pinga plus kebingungan tak tau bila anak tanya ttg world cup..

okeh mari kita saksikan gambar yg anak aku lukih..anak2 aku mmg minat sangat melukis nih.. ni salah satu gambar yg sempat aku pamerkan... kalo nk ikutkan belambak-lambak kt rumah tu hasil seni diaorg... kertas A4 takyah cite la...mmg kene standby tuk lukisan sahaja..kekadang aku amik used paper kt opis tuk anak aku melukih.. layan gambar...


okeh gambar yg last ni ada sesiapa tahu code yg anak aku tulih tu..sesapa yg kaki bola mesti tau.. dan yg betul2 mengikuti perkembangan world cup jer yang tau.. memula aku pelik gak mende apa la yg yong tulis ni..setelah sedikit kajian dijalankan barulah aku paham...hmmmm.... itulah dinamakan kaki bola...



5 comments:

Marsha~ said...

nasib baik suamiku jauh... kalau tak mmg 24hrsle tv bukak sports channel.. huhu

sayangsayangibu said...

heheheh..
kaki bola tui...

AzMas said...

fuhyo.. isk isk isk.. berat kepala patik memikirkan nih.

dalila said...

marsha: lelaki dan bola susah dipisahkan

sayangibu: mmg ank beranak aki bola

mas: tu result sebenar team tu main..dia siap leh study schedule papa dia buat..

Eyna's said...

bagus gak depa jadi kaki bola....meluas skit pemikiran diorang...paling idak...kecik2 diorang dah tau nama2 negara luar(eja pun betul)....mungkin jugak sampai bleh tau benua2 yg ada....

Fuh...siap bleh tau score lagi...

Yg aku heran...gambo2 binatang tu awat smua mcm berdiri...dia bayangkan binatang2 tu tengah beraksi nak main bola gak ke?hehheheh

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates