jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

Balok Seaview Resort part 2


sementara cik abang layan anak mandi kitaorg start aktivi menghidup api dan membakar... masa ni family jei baru sampai....jei ni mmg terkenal ngan kesibukan dia..baru balik dari rompin trus ke kuantan tuk attend gath ni.... layan gambar lagi..merapu banyak2 kang sure korang bosan...



mas yg hidupkan api.... caya la mas..kalo aku mmg fail lah... kitaorg guna ranting kayu yg diambil kt tepi pantai... terus hidup dgn jayanya... yg pakai cap tebalik tu en. abang aku la....dh bersiap nk ke kedai beli apa2 yg perlu...




acara bermula ngan sesi potong kek arijadi.. kitaorg celebrate 3 arijadi... adib, hud dan acik ina..
tgk si kecik wawa tu... tgn dh penuh krim..

kt bawah ni adib zulfan..anak aku..kek spiderman...


hud haikal pulak..sian kek dia..aku yg temphkan..kek mr.bean tp gambar mr bean tu macam muka macca jer aku tgk....


ni cikgu ina... hubby dia adiahkan kek secret recepi yg sodapppp...

dh licin sume baru aku amik gambar.. kitaorg bakar kambing, ayam dan sosej..mmg mabeles...(sindri puji diri sindri)

dah siap mkn dan potong kek..kitaorg start acara tukar2 adiah..part ni mmg seronok..undi ikut nama yg kita dapat..bebudak la paling seronok... macam2 adiah diorg dapat plus goodies lagi..aku pun dh tak tau sape yg bagi..yg aku tahu cikgu ina banyak bagi adiah2 ni..


layan gambo lagik.. ni aku dapat adiah dari en. azman.. aku dapat botol air..last year aku dpt adiah dari dia gak..mmg aku ngan dia ni sherashi kott... last year aku dpt air kotak sekaton...


gambar seterusnya aku pon dh lupa sapa bagi sapa...layanzzzzz....


ni hubby bagi ina botol perhiasan...



amboiii... duaorg ni...senyum leborr....

aku bagi mas pasu kecik..










jom tgk adiah yg kitaorg dapat.... hadiah ni bajet dlm rm20 kebawah.. dan mungkin ada yg lebih..just for fun..tak kisah la mahal ke murah..

1st nasi yg kitaorg masak habis rosak... tk perasan plug rosak n nasi dh kembang n tak boleh diselamatkan lagi..so yg ni masak kali kedua..sib baik ada beras lagik..kitaorg makan nasi ngan sup ayam dan daging yg hubby beli kat restoran masakan panas tk jauh dari resort...

happy sangat kitaorg malam tu... siap mkn bersuap-suap lagi...

jei dan suami..

aku dan suami..

mas dan suami

ina dan suami...


pakci2 ngan adiah masing2..en. azman tu pegang rice cooker ajaib yg masak nasi tk masak2...


bebudak ngan adiah masing2

makcik2 yg terlebih seronk mm tu..


malam tu kitaorg kaum ibu dok bergossip dlm kolam sampai pukul 3 pagi... anak diserahkan kepada en suami menguruskannya... yela jumpa pon setahun sekali kan..harus la borak lelama.... dh kecut baru naik...




6 comments:

LyNn HaMzAh said...

bestnyer dapat kumpul ramai2 mcm nie...lynn pun gie juga pantai balok hr tu waktu htr pak su nikah di kemaman...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya dapat berkumpul adik beradik ramai2 cam nie...

Charlotte Arphenee said...

the best part is... we are not sisters.... tp mmg cam sisters... kan tuan rumah

dalila said...

hehehe..lupa nk inform..bukan adik beradik..kawan sekolah menengah..

dalila said...

lyn..mmg best.. kalo nk wat gath bajet leh la g kt chalet ni..

sayangsayangibu said...

seronok tengok gambar....
semoga kemesraan akan terus terjalin

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates