jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

Balok Seaview Resort part 1




setiap thn aku dan kengkawan akan adakan gath kecil-kecilan.. thn lepas kitaorg adakan di Duta Village Kuantan..dan kali ni juga di Kuantan dan lokasi pilihan adalah Balok Seaview Resort... kenapa pilih Kuantan? mudah sbb aku dok ktn n senang nk set up bbq n nk pantai... next year tak tau la mana lak pilihan kami...

aku sampai hari tu baru pukul 1.45..so kena menungggu lama gak tuk cek in coz diorg tak sempat kemas bilik...full house... kul 2.20pm baru leh masuk..

okeh mai aku bawak korang jenjalan dulu tgk tapak... mana la tau ada sesiapa yg nk buat gath or family day..aku rasa tempat ni mmg sangat2 sesuai... jom jalan...






ni chalet kitaorg..amik lima buah sederet...

jom tengok bilik...




yang penting bilik air kene bersih...

kalo nk ke pantai agak jauh sikit... kene lalu jambatan dn redah hutan kecil...hehehe..hutan sangat la.. tak la ..kene lalu tapak tuk perkhemahan...

sempat bergambar sementara tunggu cek in..


dah cek in lepak2 jap sbb hari mmg panas terik..nk mandi kolam pon panas n kolam dlm proses pembersihan... petang tu papa bawak bebudak mandi laut... mama takleh mandi red flag...



sempat ajar anak main teng2... mainan ni glemer masa aku kecik2 dulu..

ni puan maslinda dan anak... dia sampai awal gak.. so mandi dulu...


to be continued...


3 comments:

SURIA AMANDA said...

seronoknya....

sayangsayangibu said...

wah harus balik kuantan nanti singgah main air di balok lagi....
errppp boleh kenal kenal tuan rumah ye? ;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

oooo gathering ngan kengkawan ke...bestnya akak.....

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates