jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

Balok Seaview Resort part 3


pukul 8 pagi keesokannya keadaan yg riuh rendah semalam senyap sunyi... pintu chalet memasing tertutup rapat... penat sungguh masing2.. dlm kul 8.30 aku anak beranak g b.fast.. ada nasi lemak, mee goreng, roti n kuih muih.. pulut panggang dia sedap..nasi lemak boleh lah.. aku ada kupon tuk 3 org mkn jer.. aku g 4 beranak....sib baik budak tu buat tak tau je..yela bebudak ni tk mkn pun..cuit sikit2 jer.. hubby tak g..sbb dia tahu dia mmg takleh masyuk mknn hotel...cam last gath rela dia g luar cari b.fast..tp kali ni dia tido tak hengat ngantuk tgk bola..




morninggg... muka memasing tk mandi lagi..

pas mkn mandi kolah dulu sementara tggu nk cek out..

mas n adam

ina dan anak buah
hubby ngan yong..

jei n family
yong n adib

dah siap mandi manda siap lak nk balik...

sebelum tu kitaorg decide nk lunch dulu..tempat jei yg recommand..

kete ferrari buruk aku dihimpit dek 2 bijik kete lawo.. belakang merce depan volvo.. tgk belakang..mana anak2 aku? sumer dh zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....


papa lapo..mkn lolipop yong tak abis..
okeh...ni la kedai tuh..mmg best giler..mknn belambak-lambak..tp kitaorg dh meroyan tgk mknn sampai memasing terlupa nk snap.. ada udang celup tpg, ikan celup tepung, sata, otak2, segala jenis bubur, nasi dagang, nasi minyak, laksam, keropok lekor, bebola goreng, nasi campur dan ntah apa2 lagik... kedai kecik tp padat giler... tp mmg takleh lupa la udang goreng celup tepung tu..mmg best..mkn panas2...



siap mkn kitaorg berpisah.... memasing pun dh penat..nk jln2 lagi round ktn mmg tak larat..so insyaallah jumpa lagi next year.. dan gath kali ni mmg lebih tersusun dari thn lepas..n seronok sangat2..kira succes la... maybe next time kita leh buat games..tp jijoe kata masa tak cukup..kalo nak wat games kena 2 days..br best..tengok la bajet kita nnti... kalo takleh kita buat rutin seperti biasa dan mungkin leh selit2 game kat mana2 kalo sempat..bayangkan kita main rebut kusi kt pool tu..mesti seronok..or wat persembahan kt stage tu.... hmmm..best gak kan..okeh pren..jumpa lagi yek...





3 comments:

sayangsayangibu said...

meriah..meriah
mesti semua orang seronokkan?

dalila said...

mmg seronok sangat2

Eyna's said...

seronok teramat2.....

La...aku smpai ari ni teringat2 udang celup tepung dia tu...sdapnya....

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates