jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

raninbow again...from yong and adib



8 comments:

dalila said...

baru pasan rainbow ni tak cukup kaler..

Eyna's said...

ala cantiknya....mekacih anak2 sdare ku cayang....thn depan tambah kaler lagi ek...heheheh

ps:- acik ina x prasan pun kaler tak cukup kalau mama dalila x bgtau...heheh

DYLA said...

oo baru perasan, nama kite sama.. :)

yginsaf4 said...

chantekknyerr renbow teww..

AzMas said...

pandainya anok2 ko melukih.. Kecik2 cenggini pun dah lukih cantik kan..
ko pandai melukih? aku tak pernah tengok pon lukisan ko???

Charlotte Arphenee said...

selamat ulangtahung untuk mama yong and papa adib... huhuhu

dalila said...

DYLA mama inas: kita dah lama pasan nama kita sama..huhuhu kita ari2 jengo blog awak..(guna gantinama "kita" sbb dyla bahasakan nama dia ibu or kita.

yginsaf4: cantikla..mama yg lukih..anak2 kalerkan jer..

mas: aku la yg lukih...apadaaa...anak aku manala pandai nk lukih lagi..nnti aku buat n3 pasal lukisan anak aku kalo ko nak tengok dia pandai ker idak..

Jei: thanks jei...aku tunggu jer dia wish..nk tgk dia ingat ker tidok..aku dulu yg wish..pastu dia nk cover dia ckp, abg ingat sbb tu nk banja kfc mlm ni..boleh caya ker?

Eyna's said...

heheh...buat2 cayer je lah La....
bagi mengelakkan rasa sdih kalau dia btul2 x ingat...

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates