jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

bang....belanja chicken chop boleh??


aku: bang belanja chicken chop boleh?

hubby: boleh..tp sayang masaklah dulu kt rumah..pas berbuka kita g...

maka aku pun masaklah rendang ayam istimewa dan khas ditujukan tuk en. abang aku tuh..
berbuka tu aku dh pesan ngan anak2..mkn kuih jer tau..jap lg nk mkn chicken chop...
yela kalu g berbuka kt sana gerenti crowded giler plus hubby takde pilihan nk mkn apa..
diakan mulut melayu..mmg tak mkn western nih....
layan gambar rendang ayam aku...
rendang ni aku dh masak pagi2 lagi..
petang tu aku cuma masukkan daun kunyit..panaskan dan siap..

gambar ni guna flash..merah menyala sikit...

aku berbuka ngan kuih plus kerang rebus...




pas solat maghrib kami ke giant cari baju raya budak ni sekali..baju aku tk beli2 lg...



adib nk mkn beger KFC katanya..yong pun mkn ayam KFC gak..memula ingat chicken chop dh abis..tu yang aku belikan dia ayam..sekali ada la pulak...

sian yong.. mmg feveret dia chicken chop ni..tp perut dia mmg dh takleh nk masuk mknn..yela dh berbuka kt rumah..pastu mkn ayam KFC seketul..tk banyak mana pun..dpt masuk sikit jer chicken chop ni..aku pun yg beria-ria nk mkn sebelum berbuka pun tk berapa nk larat..sib baik aku order satu jer...

4 comments:

AzMask said...

nanti kita g makan chiken chop acik ujei.. heheheh

dalila said...

betul tu mas..tingin gak merasa ciken cop org sanggang..

Eyna's said...

acik ujei ada buat chiken chop gak ek?

AzMask said...

acik ujei buatkan utk en abi dia.. fresh hand made uuuuuu...

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates