jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

sahur...


ni gambar sahur bila ntah..aku pun tak ingat...
aku pose balik 4.30..tp memandangkan ank2 aku ni meroyan kalo balik rumah so aku decide balik kul 6pm..biar diorg main game takder lah sibuk nk bukak pose..
tp alhamdulillah yong hari pertama jer kantoi..dan adib baru dua hari kantoi....
so seminggu pose mmg aku masak ala kadar jer..
pernah tu aku goreng kuetiaw jer...
ada gak sekali tu aku goreng ayam msk kicap jer..tu pun terkocoh-kocoh..bygkan kul 7pm baru masak... berbuka ngan kuih jer dulu...pas mama siap msk baru mkn..
punyalah nk suh anak berpose rela aku dok opis kesayangan aku tu lama2...huhuhu...

yg gambar sahur ni pun aku goreng telur jer.t.omyam tu beli bungkus... mggu ni nk try balik awal...anak2 pun cam dh ok sikit..takde la merengek jer... thn ni diorg baru belajar pose...alhamdulillah nampak memasing dh ok...





2 comments:

AzMask said...

time sahur aku makan simple jek. 2 biji telur suku masak tak tinggal. Aku try avoid nasik tapi mr asben awai2 dah taruk nasik dlm pinggan aku... huwaaaaaa.. nak tolak cemana dia kata sikit jek makan nasik tu.

dalila said...

huhuhu..mas aku mkn nasi kaw2 sekarang..tp takdela byk..1/2 senduk jer..air manis tak tinggal..tk menjadi diet aku nampaknya pose ni..

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates