jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

how well do you know your husband



again tag from marsha..aku kenal ngan en.papa dari aku form 5 lagi..kawan arwah abang aku..aku yg tegedik-gedik kt dia sebenarnya..dia bo layan jer..pastu aku belajar kt melaka..aku gedik lagi kt dia..bolayan gaks...pastu ntah dari mana angin monsun datang dia lak gedik kt aku...dah betahun tak kontek..leh lak kol aku..tu dinamakan jodoh..bayangkanlah dah bapa tahun aku kenal dia...dah kenal sangat dah rasanyer insan yg benama azizul raes nih..okeh..mai jawab tag..




1. He's sitting in front of the TV, what is on the screen?
bola, bola,bola,news, prison break

2. You're out to eat, what kind of dressing does he get on his salad?
tak makan salad

3. What's one food he doesn't like?
western... aku dah betahun tak makan pizza hut..nak muntah abg aku kalo aku ajak..dia ni

alah ngan western food

4. You go out to eat and have a drink. What does he order?
air batu kosong

5. Where did he go to high school?
POLISAS

6. What size shoe does he wear?
6 or 7

7. If he was to collect anything, what would it be?

ha, yg ni pelik sikit..mende2 tajam cam keris kecik dan yg seantara dengannyer



8. What is his favorite type of sandwich?
sardin semata...taknak sayur

9. What would this person eat every day if he could?
mee goreng, nasi goreng

10. What is his favorite cereal?
tak makan cereal

11. What would he never wear?
jubah, baju batik (sebab tak penah beli..kalo ada pakai kut)

12. What is his favorite sports team?
ntah..aku tak minat bola..takpenah pulak tanyer...kalo dia penah bagitau pon aku tak ingat daaaaa...

13. Who did he vote for?
anuar ibrahim...sayang sgt kt dato sorang nih...aku malas jer layan abg aku citer

politik...panjang beno ceramahnyer..dari mana dia dpt info pon aku tak tau..

14. Who is his best friend?
zahar, darus,iki,budin, banyak sangat...tu diantara yg glemer

15. What is something you do that he wishes you wouldn't do?

kemekkan kete dia..aku dah 3 kali kemekkan kete..kui..kui..kui..


16. What is his heritage?
pure malay


17. What is his favourite colour?
warna gelap

18. What is his habit?
suka tarik2 rambut sendiri time tgk tv



19. What is he proud of?
aku kot...hheheheh..aku kan independent...

20. Lastly, do you think he will read this?
nope...abang aku kejer tak pakai komputer daa...



aku nak tag: ina, mas, n ummizaid

5 comments:

Charlotte Arphenee said...

nko tk tag ku yer la? huhuhu
sian aku, w/pun sibuk masih baca blog nko, tk sempat nak buat entry jerk. next week ke kl laks, kursus 3 hari. huhuu

dalila said...

aku tau ko sibuk sampai tahap gaban..sbb tu aku taknak nyusohkan ko..kalo aku tag pon ko sure tak buatnyer..buat letih aku ngetag jer...
kl? jenoh la ko jei o/s..semoga berjaya beb..

errr...kalo ko rasa rajin buat la tag tu ek..nak gak kenal mr. arphane tu..(ayat nsk sedapkan ati)

Charlotte Arphenee said...

weh... nama laki aku ARPHENEE (sebutan a' fe ni) ler...huhuhu

nanti senang aku buat yerk

ummzaid said...

adui..
Dalila manyak nakal looooorr...
ini tag kalu bg koi heart attack juga...hehe...

dalila said...

hehehehe...bila lagi nak kenal mr zaid lorrr..(akak ni pun saya tak kenal heheheh...nama pun tak tau)

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates