jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

tukar cat umah


mas sibuk tukar template, aku pon gatal nak tukar sekali.. template ni dah lama ada save dlm komputer tp tak pandai nak tukar...ntah camana boleh laks..

8 comments:

Charlotte Arphenee said...

cantek weh...

aku ke kuantan esok pagi. ptg klu free aku call k

Eyna's said...

wah...aku suke umah baru ko ni...chantek bangat....

AzMas said...

dalila... tinggal sebulan lagi dah plan kita nih... dah wat paper work ke?
Ne le tahu kot2 nak kena tambah duit utk menus...

dalila said...

lom lagi..nnti aku bentangkan budget ek

Charlotte Arphenee said...

weh, mas....

naper buat invite only blog nih. pastu tak invite aku laks tuh... invite aku cepat!!!!

dalila said...

aah la..aku pun tak kene invite

Eyna's said...

aku pun same..heheheh...
awat mas..majuk dan sedih smpai cam ni....

AzMas said...

aku nak jadi PATI

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates