jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

nasi ayam..



hubby: yang..lama dah kita tak makn nasi ayam kan? kalau buat pun rugi gak..sayang bukannyer mkn banyak sekang..(kononnyer sekang aku tgh diet)
aku: takper la..kalo nk nnti ila buat la..


hubby: takperla abg g beli kt pasar mlm je la..(so sabtu lepas dia mkn nasi ayam beli jela)


so demi menunaikan hajat cik abang aku..semalam balik kejer aku berkejar ke mini market tuk beli kelengkapan nasi ayam.. mmg agak dah lewat coz kene singgah pharmacy bagai..adib selsema + batuk..baru jer baik demam dah demam balik..


buat nasi ayam ni sbenarnye sekejap jer..tapi cerewet sikit la..nk rebus ayam..nk buat sambal..buat sup..tapi aku buat ni tak sampai sejam dh siap..sungguh mengejar masa..lagipon buat sikit, mmg la cepat..


mai layan gambar dulu..





yong yg dah tk sabar nk mkn...

w.pon agak memenatkn tapi bila tgk suami ngan nak mkn hilang segala penat lelah...

8 comments:

sayangsayangibu said...

shedapnyer...

dah lah lapar nih..;p

dalila said...

jamu mata dule ek..jap lagi lunch boleh cari nasi ayam..

mamalieyna said...

seronok bila tgk en suami n anak makan masakan kita sendiri..walaupun penat, ilang penat..kan..

ina mail said...

saja je nak bagi akak terliur.cam chicken rice shop je nasi ayam ko tu.teruskan jadi isteri mithali.kwang kwang

dalila said...

mamalieyna: mmg ilang segala penat bila tgk diorg mkn.

ina: uish bukan cam the chicken rice shop..lagi sedap ada la..hehehe

kakyong said...

meriahnya nasi ayam dia... masak sendiri leh makan byk2.. kalo beli kang makan tak puas.. hihii

Mohd Sukur Ibrahim said...

salam..nampak sedap sgt nasi ayam tu..bila nak masak bg sy pulak?

dalila said...

sila lah mkn k.yong n sukur..jgn segan silu..

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates