jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

Ben Ashaari: Jelajah Blog Ibu..


salam kengkawan...

Blog aku yg tk seberapa ni pon tingin nk join segmen jelajah ben ashaari ni...nk jugak tambah kenalan...

okeh caranya adalah:

1) Header blog Ben Ashaari

2) Linkkan ke n3 ni.

3) Citer seba sedikit mengenai blog anda


Blog Permatahatiku adalah mengenai 2 org permatahatiku Yong and Adib...pastu adalah campur sesikit ngan citer2 ngarut yg lain... stori about my family esp.... suka duka keluarga yg ku coretkan di sini buat ku renung kembali dikala sunyi...terutamanya cerita yg tak mungkin kulupakan sampai bebila iaitu ketika abah masih ada, terlantar sakit dan hari2 terakhir abah serta detik2 terakhir yg ku lalui yg sempat ku coretkan bagi ku kenang kembali dan insyallah utk anak2 baca di kemudian hari.... w.pon sedih tapi saat2 sukar itu sempat ku abadikan di blog yg tk seberapa ini...(cam nk nangis la pulak)...

okeh..tujuan aku join jelajah blog ben ni adalah tuk menambah kenalan dan belajar serba sedikit cara berblog n camana nk pasang traffic light kt blog usang aku ni..bagi meriah sikit..

anyway..tq very much ben..kalo sudi jelajahlah blog aku tau...

4) aku tau mengenai ben ni ketika ku membaca blog jiejah..jap aku nk linkan..

tu je la kot..bagi kengkawan yg sudi singgah tq very much.. salam perkenalan...
tq again ben...

5 comments:

mamaaerish : said...

gd luck yer... (",)

ina mail said...

akak dah buat , tapi ben belum datang lagi. bertambah femeslah blog ko nanti.good luck .

dalila said...

harap2 la berjaya..nampaknyer aku kene active berblog ni..

LYaFRINA said...

gud luck dalila....
waa..nanti trafic jem kat cni

dalila said...

heheehehe..harap2 la..

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates