jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

diana...


Alhamdulillah..muncul laks Deana yusof ops...IRMA DIANA..lama tul tak dengar kaba berita.. takkanla aku luper ko diana.... tempat jatuh lagikan dikenang inikan pulak charuk puting...

diana ni la kawan aku yang pertama masa aku mula2 sekolah menengah.. masa tu aku punyerlah toye jer muka takder kawan...tapi seingat aku dia ni dulu asal sek. sebelah sek ABS pastu transfer ABS...masuk asrama kawan la ngan aku yang sememngnyer tak reti nak buat kawan masa tu.. aku ni..biasala budak kg... bengap sket bab2 buat kawan ni...

diana asal charuk puting..tapi aku tak penah la g kg dia.. plan banyak kali, tapi tk penah..tapi aku ingat abang dia nama budi...ada satu story yg diana citerkan pada aku yg aku takkan luper sampai bila2.. citer pasal dekat raya..mak dia buat kuih pastu biasala..kalo dah namanyer anak pompuan mesti sibuk nak tulun..tragedi minyak tumpah kat badan dia pasti dia ingat sampai ke mati..tul tak diana..tp aku harap ko tak serik nak masak pastu... dan ada la story2 lain yang aku simpan dan kunci dalam kotak minda aku.. kecekalan mak diana mengharungi hidup sebagai ibu tunggal sepatutnyer dicontohi oleh kaum2 ibu yg lain... syabas... anak pun dah besar sumer...dah lama tak dengar citer..hopefully semuanyer ok...

wokeh...apasal mood aku cam sedey jer bila tgk gambar diana kt frenster..aku pon tak paham..konpius aku..mungkin lama mememdam rindu kot.....

okeh meh kiter flashback masa kita mula2 mengenali erti bebas....

posting aku yg lepas aku ada letak gambar diana.. yang aku ada ni tinggal gambar diana tgh basuh pinggan jer..yg lain ada lagi tapi tinggal kat kg...














dari kiri diana, wan, mas n kuta... tunjuk rajin la tu basuh pinggan...ni masa kenduri umah aku..aku ajak kengkawan datang kg, pastu dera diaorg basuh pinggan.. kuang..kuang..kuang..masing2 baik punyer posing..kuta seperti biasa control cun..

ko mas, cam janji jer pakai baju boria ngan wan yek! tapi masa ni wan couple ngan diana...biasa la cinta muda mudi ada kekal ada cam chipsmore...sama la cam aku..

Diana kalo sekali scan cam shiela rusli jer muka...dia ni faminine sket..tak cam aku..pas aku kuar ikip aku terus los kontek ngan diana...n ari ni berkat wujudnyer blog aku nih..pas kene racun ngan jei..aku dpt kontek balik diana..dgn jasa baik ina...ko ni ina kira cam tali rafia la...tali lembu pon leh gak..tali ikat file pon leh gak yang warna putih tuuuu.....kira penyambung la...

dan ini dia diana ari ni....

Wahhhh...diana maintain cun ko..badan pon naik sket jerk..biasa la anak 3...tak cam aku baru anak 2 badan dah cam anak 6 heheheh...



























Diana dah kawin n anak tiga...yang sulung pompuan aku rasa, nama puteri n 2nd boy nama haikal n 3rd nama hakeem..kat sini aku sertakan sekali gambar2 anak beliau untuk rujukan pihak tuan..

















Si debab ni aku tak tau baper bulan...cam baru lagi yerk...

Tu jela citer terbaru yg aku tahu dari diana..diana kalo kontek lilis n kus ajak la dia membebel kt sini yek...leh la kiter singkap kenangan tangisan bulan madu... memang best siuttt citer tu..tul kater ko..bapa puluh taun pun citer tu kita akan ingat sampai bila2..aku siap nangis beb.....

6 comments:

akulah AQUARIUS said...

aku selalu enterprame dalam kisah idup owang lain....
aku ni h mmg suka bebeno bergambor ek...
aku gelak lagi sowang2 bila ko kata aku pakai baju boria ngan zuan...
apa citer zuan skang ek?

dalila said...

ntah..aku pon tak tau..kalo ada sesiapa jumpa zuan silalah hubungi kami sumer yek..lama no ilang..

eyna said...

sungguh lah..rindu plak bile nengok muka si zuan ni...
banyaknye lagi gambo aku tak tengok rupa2nya....
aku teringin gak nak masukkan gambo kita masa zaman abs dulu...tapi smua tu kat umah..balik nanti sure aku akan bongkar punya ..hehehe...
Ingaz zaman kita form 3 rasanya...dok begambo atas tangga..lakonan dorm kita..mcm2 lagilah....
tapi masa tu..muka comot sangat lagi..

akulah AQUARIUS said...

semakin comot semakin best nak tengok...

puteri_diana said...

alahai..sedih n amat terharu aku bila ko tulis pasal aku la LA.....
tima kasih byk2...tuh la kan..sekejap je masa berlalu..tau2 semua dah tua...thn depan dah 32 kita beb..!!!hidup ni pun mcm roda..ada turun n naik..ada cerita sedih n cerita gembira mewarnai hidup kita...kita sering melakukan kesilapan..tapi knp bila diberi peluang perbetulkan..kita masih tak sedar...? arzuan..hermmmmms...nama tuh memori...sebenarnya malas nak ingat nama tuh..tapi salah satu sejarah hidup aku dulu...apa pun..semuanya dah berlalu n aku kalau boleh tak nak jumpa dia di alam nyata atau pun mimpi...

dalila said...

ye la diana...kita tak boleh nak reverse masa lalu kita..kita cuma boleh ambil ikhbar dan pengajaran dan tu suma menjadikan kita lebih matang dan cekal dlm mengharungi kehidupan yg mendatang...

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates