jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

ku masih mencari


Aku memang nak continue citer kawan2 aku ni.. tapi tak cukup bahan.. aku nak kene kontek dulu 2,3 orang coz takder gambo terbaru.. insyaallah kalo dah ader bahan aku sambung balik isu terkenang zaman remaja... yang aku ader ni sket sangat, aku nak try kontek ina kalo2 dia boleh send gambo terbaru dia.

4 comments:

Adleyna said...

Salam....

La...aku kat sini(harap2, aku yg ko cari)...heheheheh...

Aduh..terharunya aku baca blog ni..rindu rasanya nak balik zaman remaja...walaupun ianya tak mungkin akan berlaku...

Apa pun....thanks..abadikan gak gambo aku kat sini....heheheh

dalila said...

w.salam.. thanks ina.. lama tenggelam.. timbul gak ko..amik napas sket..heheh..aku ada gak jengok tagged ko semalam.. aku dah jumpa gambo ko yg terbaru.. aku rasa aku nak guna gambar tu letak kat blog aku nih.. harap ko setuju..atau ko ader gambo yg lagi terbaru.. harap ko dapat sendkan kat aku at syasya250204@yahoo.com... welcome back to 1996...

eyna said...

bleh gak gambo kat tagged tu..tak pun melalui picasa pun bleh...

mahligaiAZMAS said...

arap2 dapat lah jumpa semula gurlpren n boipren yang selalu KENA ngan kita ek....

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates