jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

sambungan terkenang zaman remaja


Ntah dari maner tetiba jer timbul ina di di permukaan.. lemas kot.. nak tarik rafas (versi anak aku) org tarik nafas dia tarik rafas... ha..bantaii.. lamer tul tenggelamnyer ina ni ..cam aku gak.. takder aper yg nak di uar2kan....

Aku pun tak tau mana ina dapat tahu pasal blog aku nih.. anyway.. thanks ko sudi singgah ke teratak aku yg tak seberapa nih..

Haslina @ Sarina Bt Ahmad...

Di suatu masa dulu... ini lah orangnyer...
muker cecomel gitu...
Dalam reramai kawan aku ina ni lah yang paling renek..

renek dari mas...

Putih orangnyer.. kekawan aku kebanyakannyer kulit

putih selepuk.. aku jer.. bekarat....
Ni gambar masa amik kat Taman Esplanade Kuantan..
Yang ina pegang tu sijil abis belajar kt IKIP..
Ina dapat best student aku raser.. aku ingat2 luper la...















Gambar ni amik kat IKIP.. Dari kanan ina, mas jei n aku... muker masing2 tak semenggah....



Yang tesengih lebo tu tak lain tak bukan ujei.. yang sengih sikit sebelah dia tu la ina..
Ina ni oarangnyer lemah lembut.. kalo dia cakap pun dah tau lembut orngnyer..lembut! ditegaskan disini lembut bukan lembik.. kalo nak kene karate cubalah...
Kengkawan aku ni, ina jer yg aku rasa tak gila... selembut-lembut mas..dan dia buat gila, kalah aku... tapi ina ni cooollllll orangnyer, rileks.. tengok jer kitaorg buat aksi gaban.. ala malu2 gitu dia nih.. tapi ngikut jer la kitaorg... nak wat camana dah kawan dia..layan je la.
Ina ni baik, mudah mesra dan tak banyak kerenah, tak banyak perangai.. tak macam kitaorg.. dgn boprenlah.. dia ni taklah ligat cam kami suma...mungkin disebabkan gen cikgu dari ayah dia, so dia ni disiplin sket kot.. satu lagi kalo dia nyanyi....perghhhh...kalah siti.. pasti kengkawan aku sumer setuju...cumer pitching lari sket, penggunaan pentas baik, camera pon suker kat awak...cumer satu jer yg saya nak tekankn kat sini, cuba perkemskan tarian awak, saya nak lebih lagi minggu depan...............................................................................zassssss........................
(teringat mas aku jadi pengkritik AF dulu)
dan............. ni dia ina sekang........... dah jadi "selamat pagi cekgu" kitaorg ni bab berat jangan tekejut..mmg bertambah mengikut usia...takder masalah...
(alamak ina puas aku ngejas gambo ko..sumer takleh upload aku pon tak paham... ko jampi ker.. kalo ko tebaca tulunla send kat aku gambo ko yek.....)

12 comments:

Charlotte Arphenee said...

huhu... pesal muker kita tk semengah tu ha? aku rasa kita cam bru balik makan kan masa tuh. aku seperti biasa sama ada muncung or sengih lebor. huhu.

dalila said...

biasala kat hostel.. cuba tgk masing2 g class..ko kalo lipstic tak tebal 1" tak sah..heheh

Adleyna said...
This comment has been removed by the author.
Adleyna said...

Lupa plak..jasmi (ingat tak)..kirim salam kat ko..kbetulan dia bukak ym masa aku dok tesengih baca bebelan ko kat sini..heheheh..so sempat le nyembang dgn dia kjap...

so tanpa permision..aku bg alamat blog ko ni kat dia..jangan mare...hehehe

Adleyna said...

memang aku dah jampi pun gegambo aku tuh..hehehhe...

bg email ko meh..nanti aku email ke..apa ke..

wah...baiknya aku pada ko ek..hehehhe....

Anyway...esok (sabtu) sampai isnin aku nak exam(final exam)...doakan kejayaan aku kay....

dalila said...

ok gak kalo jumpa kenalan lama.. bagi jer add blog aku nih.. pastu suh la dia kontek aku..pstu aku mintak lak gambo dia terkini..leh la kite sesama kenang mengenang zaman sekolah...

and ina.. ni email add aku..syasya250204@yahoo.com..jangan luper yek...tak aci la..org lain ada gambo tebaru..ko takder...

mahligaiAZMAS said...

nanti aku selongkar gambor2 sekolah kita
ngan boipren2 yg penah ter ENTER dlm grup kita nih

dalila said...

ok gak mas, leh la aku citer dlm blog aku nih. buat penghibur di kala kebosanan, dan masa banyak kejer....

eyna said...

wah..boipren lama pun tumpang glamer same ek..hehehhe

aku budok baik bab kata dik la ni..tak banyak le senarai boipren aku..hehehhe

la..ngapa aku add engko dalam ym tak lepas2....? conpius btul aku...

mahligaiAZMAS said...

BUKAN boipren aku.... ahAKKsss
aku cam ko gak eynas. masa muda remaja cukup takut nak ber BOIPREN...

eyna said...

bukan takut....
SIMPAN KUKU...+ ctrl ayu
keh...keh...keh...

cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates