jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

"Jasmi" muncul kembali


Aku tak sangka laks ina masih lagi kontek ngan Jasmi... kawan lama masa Sekolah Menengah Abu Bakar... dah lebih kurang 14 tahun tak dengar kabar berita... wujud lagi ko ye mi.... ko kalo baca dan sudi, kontekla aku yek di talian syaysa250204@yahoo.com... kat sini pon boleh gak. anto la gambo tebaru ker.. aku rasa pasti ramai kekawan nak dengar citer pasal ko.. dah kawin ke belum? anak bapa? isteri org maner? ko kat maner?
Jasmi ni kalau dilihat dari riak wajah masa sekolah dulu macam pangkat abang kat kitaorg... sebab muka dia matang... pengawas sekolah aku rasa..lupa dah... tak banyak yg aku ingat pasal ko.. sorila..tapi gambo kelas banyak tinggal kat kg.. tak dapat aku nak abadikan kat sini.. aku bukannyer aper... aku bukan nak ngorat ko.... tapi aku cuma nak melepaskan rindu yang terpendam sekian lama..... konteklah aku mi..kasihanilah daku....huhuhuhuh....
Kalo ada kekawan lama yang ko masih kontek suh dia singgah kt teratak aku nih yer.... buat merungkai kehilangan teman lama...................... adios..prabos...... salam ketemu kembali....

p/s Good luck for ur exam ina.... dah tua2 pon belajo lagi ko nih...takper timbalah ilmu sampai ke negara cina

update:
Ina ada ym ngan mi..n mi sekang dah tak jadi sojer..dia dah jadi businessman..meniaga kat ampang park..tahniah..dah kawen n isteri dia nama liza..
ooooo ko kater aku spy tak bebayo yek? berbayo lah...

11 comments:

Charlotte Arphenee said...

boss aku ni, budak sekampung ngan jasmi. katanya masih askar lagik. dah kawen. nanti aku korek.

eyna said...

Dia memang dah kawin..tak silap wife dia asal kota gelangi..anak dah dua..dua2 lelaki...
Aku pernahlah jumpa wife dgn anak dia ni..diorang datang beraya kat umah aku..tak silap raya tahun lepas..tak pun dua tahun lepas...lupa plak..
Rasanya2nya sekarang ni dia kat kem sungai buluh..baru je pindah ke sana dari melaka...

dalila said...

oooooooooooooooooooooooooooo
jadi sojer ko mi! elok la tu berbakti tuk negara...ader gak kawan aku yang jadi askar yek.

mahligaiAZMAS said...

mari... mari....
jangan segan enter the minah1277..
aku minah3277...

eyna said...

hahaha..ingat apa td.
ialah..
korang smua anak branak _277,
aku sorang je yg _677.....
tu yg lain skel peelnya kot...
hehhe

eyna said...

aku bagu lpas ym dgn Jasmi kejap tadi..
Dia suruh sampaikan salam dia...
Wife dia nama "Liza"....le ni buat bisness sendiri...ader kedai kt ampang park..bisnes kedai jual baju budak2....area line mcd...

Dia pesan...
klu kawan2 dtg kl.leh arr dtg..
dialu2kan..

Jasmi cite 3 mlm lepas dia lepak ngan meri sme tajoy....

Utk la..ni pesanan dr jasmi...:

bler baca blog dalila..JASMI MUNCUL KEMBALI..
jd rindu kt semua2.....dulu kiter skol x juper semua2 mcm nie..
internet k..enset k..
nanti salam SAYANGG kt dalila taw..ckp die abg still ingt ngan muker die ala2 minah garang tue..
lgpun die bestfriend kuta.klu paper.berkepit ajer.nk date pun x leh taw..spy x berbayar...hehehe

akulah AQUARIUS said...

eyna,....
ok gak ar kan dalila sebagai pembukak jalan silaturahim....
ko publishkan...
sok sok nak wat reunion tak lah segan silu cam bebudak dolu2...

eyna said...

Btul tu..dia kena ada yg memulakan..baru menjadi..aku nak berceloteh ni memang tak pakar...tapi nak mencanang...bleh je..heheh

dalila said...

ahaks...garang ker muka aku..aku mmg tak tau nak senyum...wei mi ko tanya meri n tajol kalo rasa ingat lagi kat makwe lama joint la de club...(nak ker bapak2 budak ni masuk sini yek)
anyway..tahniah kawan kiter ni dah jadi businessman...good luck

akulah AQUARIUS said...

eyna, ko ejas2 tanya jasmi.. camne nak buka biznes tu.. aku minat sgt nak bukak kedai barangan baby...
modal eyna sponsor....

eyna said...

Jasmi kata yu bisnes family...wife dgn kakak dia...
Depa as a supporter je...

Aku no hal sponsor modal...modal air liur dok canang sana sini lah..hehehhe...

Aku dah dapat smalam no fon tajol dgn meri...kalau ada sesape yg rasa nak contact..aku bleh je bg..aku nak contact..segan..hehehhe

la..aku takde pon no tipon ko,,,kdekut btul akak aku sorang ni...

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates