jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

Jom Heboh


kalo tgk jom heboh kt tv, anak aku selalu heboh nak g. last year, aku ingat lagi..pagi sabtu bukak tv..ada siaran lansung jom heboh. ada la tunjuk tempat budak main2 tu..apa lagi mengelupur anak aku ajak pegi..aku pon siapkan diaorg terus pegi..aku rasa dlm kul 10.30 pagi..
sampai jer mmg panas terik..adala org jual topi..terus beli topi satu sorang..sampai sekang topi tu dinamakan topi jom heboh. terus aku bawak anak aku main belon ni..aku tak tau nama la..tapi aku tak tepikir lak ari tgh panasz..dah tentu belon tu panas. buat rugi duit jer pastu takleh main pon..panaz..
n thn ni anak aku heboh gak nak pegi.. aku dah janji tunggu la sok kt kuantan.. aku takleh tipu coz ari2 g kejer lalu kt padang tempat jom heboh ni.. so adib dah tau jom heboh dah nak start..coz khemah dah siap pasang..disebbkan dah lama janji aku pun yela yela..nnti sok kita g..
ari sabtu..tido umah mak mertua ku..tak sempat nk pegi ari tu..aku pon dah lupa sbb ape.. so ahad kene jugaklah pegi w/pun ku keberatan.. aku ckp g petangla..boleh main tak panas..kul 5 anak aku dah tuntut..disebbkan ari dah kul 5....dan anak aku pon nak g main..so aku ckp takyah mandila..pakaijer baju tu..kang balik kene mandi jugak..tepinga-pinga anak aku..pelik naper aku tak siapkan diaorg..tak penah mama bagi jln selekeh cam ni..
5.30 sampai kt jom heboh..mmg sesak..terus g main belon besar tu..makkkk aiiiiii panjangnya kene beratur...disebbkan tujuan utama nak g main..tunggu jugakla..dlm 20 min..baru leh main..tp 15 min jer..
tu dia q tuk masuk main..aku dah kt dlm pagar, anak aku dah start main..


tak dpt dibayangkan betapa gumbiranya diorg main...adib baju biru tgh panjat..








pas siap main yg kt atas tu..main kt bwh ni lak..20 min gak kene tunggu..sabar je ibu ni..semata-mata nak puaskan ati anak..





adib nagis tepijak dak yong..k.ya tgh pujuk..



yong pura2 tido..



yong dan k.ya

dah siap main tgk ilyana nyanyi jap..bebudak ni masuk dlm pagar ni..betul2 depan stage..tgh syok2.. adala pengumuman anak ilang..dari jauh mmg teserlah kepitihan elly iskandar ni..dlm 2 min..mak budak tu pon sampai..meroyan la saper yg ilang anak tu..



sebelum balik singgah pasar mlm jap..beli mkn2 sikit..aku tak turun akak ipar aku yg pegi..tgk tu yong..punyala aku pesan g main jer..takleh beli aper2.. mkn dan minumboleh..tapi camana aku leh terpengaruh belikan dia cekak tu..padahal dah banyak kt umah..


samapi kt umah 8 pm..sumer dah tetido..kejutkan sesorang n masing2 mengamuks..mandikan terus pastu adib terus tido sampai esok...yong terus jaga sbb dah mandi..tammat..


6 comments:

AzMas said...

dalila
muka ko nampak kurus pakai tudung tu.

AzMas said...

Patut arr muka nampak slim... bawak peyot upa2nya....

Charlotte Arphenee said...

TAHNIAH>>>>

La dah nak tambah lagi satu. aku kena cepat nih. huhuhu

AzMas said...

woit

kot ye pon xpress mcm ketapi.. doa2kanlah kat aku ni ha!

mentang2 arrr aku naik keta kura2..

doa gak utk aku yek.. ni nak usaha keras ler nih.

dalila said...

mas..masa cik abg ada kt umah tu..ko overtime la sikit. aku doa ko dpt kembar..campur adam..tiga terus..haru biru umah ko..

AzMas said...

amin... masin lah mulut dalila mintak2 nya.

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates