jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

tag from ina


1-Apakah nama blog anda sekarang dan kenapakah anda memilih nama blog itu.
PERMATAHATIKU. Aku pilih ni secara spontan... biasala kalo dinamakan ibu..dlm kepala
mesti ingat anak jer.. PERMATAHATIKU secara jujurnya memang merujuk pada anak aku yg
dua org tu.. en papa memang tak dirujuk...tapi tak bermakna takder dlm otak aku.. he is
inside in my heart..


2-Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakan sepertiitu.

SESUCIKASIHIBU... of course refer to me..saper lagik ek? betapa suci, luhur dan murninya kasihku kepada permatahatiku..


3-Apakah method dalam penulisan blog anda?

Mostly citer pasal anak


4-Pernah terasa nak hapuskan blog anda?Kenapa?

Tak penah lagi...tapi tau menda takkan selamanya-lamanya... selagi aku kejer pakai komputer n bos bagi guna internet selagi tu la blog ni beroperasi...waktu operasi adalah office hour only..

5-Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda itu.

Meriah...w/pun tuannya kesunyian..


6-Senaraikan calon yang akan di tag.

Takyah la.. suma dah kene rasanya...

2 comments:

Shitsurei shimashita said...

tulah kegunaan blog ni, leh jadi diari hidup kita.

dalila said...

betul tu naga..saya ni pun baru2 ni lah pandai beblog nyer..

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates