jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

tag from marsha



lupa ada tag dari marsha, ttg gambar profil aku.. kt atas ni gambar lebih jelas kt profile aku tuh..aku letak gambar ni sajer nak abadikan gambar kahwin aku kt blog aku nih.. gambar ni masa sambut menantu..kt umah abang aku la..tema perkahwinan adalah warna biru..bilik pon warna biru...masa kt umah aku takder photographer..jadi gambar mmg tak senonoh sikitla..

gambar kt umah abang aku mmg cecantik belaka..tp mak andam lak aku tak amik.. kakak ipar aku jer yg mekapkan.. jadi spoil kt wajahkula.. masa ni pun dah lepas bersanding.. cecepat jer aku bukak net tu.. pastu kakak iapar aku suh pakai balik..aku rimas..camanala org boleh pakai sampai petang..sekejap jer aku terus basuh muka n tukar baju..n org tercari-cari mana pengantin..sama gak macam kt uamh aku..

dlm kul 2pm aku terus basuh muka salin baju start kemas.. mak2 sedara aku suma pelik..diorg kata bagus betul pengantin ni..heheheh..sebenarnya aku rimas ngn mekap tebal..esok nyer tinggal aku abg aku n ibubapaku..yg lain suma balik..esoknyer jugak aku n jijoe setelkan suma pinggan mangkuk n simpan dlm stor, setelkan periuk..sapu sampah..n the next day bukak khemah..siap dlm 2 ari..clear..

tu jela citer pasal gambar ni..panjang lebar aku citer..

aku nak tag sumer pembaca blog aku.. ina, mas, jei, ummzaid,naga,aliah,jiejah,sirnik,eita's h/stay n tajnsham..kalao rajin n belum kenela..

3 comments:

AzMas said...

dalila

gambo muka aku tu tak der citer di sebaliknya. yang tertarik mahu pon menarik. Nanti ler aku cari cover len yang ada pakwe kat sebelhnya ek...

dalila said...

ok gak tu..citer sekali ngan pakwe ni yg besh ni..

Marsha~ said...

woaaahh.. rupanye byk betul cerita disebalik gmbr profile ni ek? memula mcm bosan je tag ni, bila ramai org dah jawap mcm jadi best pulak.. ehehehe

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates