jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

duta village, kuantan pahang (part 2)



tgh lunch jei pun sampai..jenuh aku panggil, tp tak dengar..aku kol dia aku ckp kunci kt aku..tu la 1st time jumpa anak2 jei.. mmg rasa sonot...n lain jer rasanyer..sbb selama ni tgk kt gambar je kan..jei aku dah jumpa sebelum cuti2 malaysia ni..
salam bagai, pastu jei masuk bilik dulu rehat..

siap mkn terus ajak bebudak ni salin baju tuk mandi kolam...memula tu diaorg mandi kolam tuk budak jer..pastu tgk cam tak selesa jer sbb terlalu crowded...so amik pelampung suh papa mandi sekali..takper kt sini ada dua kolam..yg kitaorg masuk ni leh pakai baju biasa..aku memula tgk jer..pastu cam gian jer nk masuk..papa kata masuk jer.. aku pon dgn tk malunyer masuk..masa tu aku sorang jer makcik tgh mandi kolam..layan jer la gambar ek...


jei takleh masuk kolam masa ni..abi kata ada nyakit..

jenohla umi soh abi masuk kolam... sib baik abi nk masuk..bukannyer apa..kene gak masuk sbb air tu paras dada org tua..bayangkan kalo budak ni terlepas pelampung..







serkup kepala dah la bawak satu jer..dah basah langsung pakai tudung takder serkup kepala..

yong tgh syok layan pelampung..duduk cam ni coz dah sejam pakai pelampung so lengan dah lenguh n penat..

baru pasan gambar papa dlm kolam takder..aku lupa nk amik... to be continued.....

4 comments:

Marsha~ said...

woaahhh.. ni betul2 bercuti niiiiiii....

AzMas said...

La, azman puji Ujei ler.. walopun jei sampai dulu dia tak amik bilik sebelah ko walhal boleh sangatkan.

Pastu dia puji korang semua pasal wat BBQ ngan ikhlas sedangkan kitorang datang aje terus makan... ngap ngap ngap tak ingat orang keliling dah.

dalila said...

cuti sakan marsha...

jijoe kata kita kn tuan umah..so pe salahnyer bekorban masa dan tenaga...lagipun kitakan dah lama tk jumpa..tu pun jijoe kata kalo dia la lama tk jumpa kawan, mesti dia tk tido lagi..mesti g borak tepi pantai betiga..tapi aku dah penat ngan ngantuk nk mamposss...

wa said...

bestnya tgk korg santai, jeles aku. Nanti next time info aku awal ckit, leh aku & hubby plan cuti

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates