jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

duta village, kuantan pahang (part 5)


siap bbq mlm tu kul 12mlm++.... sebelum tido aku mandikan anak2 aku.. beria sgt diaorg main..so tepaksalah mandikan...yong dah mengamuk..yela..diakan dah tido... malam tu betul2 penat..aku siap mandi, letak kepala terus tido...tak sedar dah...

soknyer...aku dikejutkan ngan sore adam...mengejutkan mama dia.... aku ngan yong siap mandi dlm kul 8am... papa kuar jap beli b.fast ngan sabun mandi...tak padan ngan sabun sebijik hotel bagi..dah kecik ketuek... mlas la nk mintak2... lagipon adib lmbt bangun so papa kene beli b.fas.. gak..


aku ngan yong b.fast kt hotel jer... n nasib baik papa tak g mkn sekali..takder satupong makanan tu yg papa boleh telan...


siap mkn terus balik bilik kejutkan adib yg belum bangun.. sempat lagi nk mandi kolam ngan pantai nih..sebelum check out... sooooooooooo.... layan gambar lagik...

good morning... papa ngan adib masih lagi begolek..
aku dah balik mkn spiderman masih lagi diulik mimpi...papa beli nasi minyak, nasi lemak n pulut panggang kegemaran adib.. besar pulut panggang ni.. mkn satu pon dah kengang..
pas mkn layan mandi lagik... tak puas2..





ni dah siap mandi manda n kemas nk balik,,,adib tgh tension..adam amik kete kontrol yg di adiahkan malam tadi.. ni muka adib tension gak..adam ada senapang lampu n bunyi2..ayat dia yg tk thn dengar tu.."orang punya dia nk..dia punya kedekut" sib baik adam takleh ckp lagik...kalo adam leh ckp..ha..lawan ckp la korang..tapi merasa gak adib kt senapang nih..
kene ke hud cakap..langsung aku tak paham..yg aku paham..mi n bi jer..


ok nk balik adah..sebelum tu amik gambar family dulu.. aku n family..

mas n family jei n family...


seperti yg aku katakan di n3 lepas..kisah adib bengang ngan adam tak berakhir di duta village..kt umah pon sama..ptg tu dia tido..memasing dah penat kan..bangun jer tido..terus ingat kt adam... adam tu kan ma.. org punya dia nak..dia punya kedekut..... tegelak abah aku..start ari tu satu umah nykat adib pasal adam... atok ckp ..adam tu kan ada senapang best... poksu ayahandak suma nyakat adib.....adam mmg adib takkan luper...bebudak ngan mainan mmgla..
yg aku pelik tu..hud tak kisah pon ngan kete kontrol tu.. buat tk tahu jer dia.. tapi senapang tu mmg rebutan ramai..
fuhhh..panjangnyer n3 pasal duta village nih..sajer sesuka aku nk abadikan hari istimewa aku ngan kengkawan kt sini... thn depan kita tak tau..kalo panjang umo n murah rezeki....dapatla kita jumpa...
n pada kengkawanku yg hadir...diharap korang berpuas hati ngan bbq tu ek.. mana yg tekurang aku mintak maap..n lagi satu aku nk mintak halal segala barang2 yg telebih tu....
len kali insyaallah bejumpa lagik...


9 comments:

Marsha~ said...

overall mcm mana ek? tpt ni.. skrg tgh survey2 nak holiday kat cherating... mcm best gak kan?

AzMas said...

aku pon mintak mahap gak yang terkurang (tenaga & masa)..
yang terlebih2 mengada..
sian ngan bebudak sebab aku lambattt..
tapi aku enjoy amat dan suka amat dapat bersama2 korang..

dalila said...

marsha... cherating banyak lagik tempat yg lagi best2....nk bagi suggestion pon tak tau mana yg de best..duat village ni bukan kt cherating.. balok jer...cherating jauh lagik...

mas...sian kt ko..tegesa-gesa sangat..tapi hopefully ko enjoy ek..w.pon tak dapat enjoy sgt masa bbq tu..aku pon tak pasti ko sempat tak mkn mende tu sumer..sibuk bangat ngan bebudak..

wa said...

Hope can join u ladies & family next year.

Charlotte Arphenee said...

hud mmg tak heran ke keta menan. tapi klu senapang n sewaktu dgnnya... mmg ler... balik hari tuh dah kena sambar satu senanpang tuk dia. walhal aku nih punya ler tak nak menda ganas2 nih... huhu..

pe2 hal pun, macih gak tuk korang. terlebe terkurang kita cover tahun depan yer... sapa nak join kena hanto nama, booking awal2

AzMas said...

jei: aku 3 beranok dah hantor nama. Kutip duit pas raya yek. Kalo wat KL kitorang nak bawak g PD.. sebab kat KL tak dek menda yang best.

Kalo wat kat Tloh lagi best.. tapi kat mana ada homestay??

dalila said...
This comment has been removed by the author.
dalila said...

hmmmmm....nnti kita bincang kt man pulok thn depan ek..

Eyna's said...

PD??? ok gak..aku tak pnah lagi stay kat sane..just singgah je...tu pun tak kuar ...dating dlm kete je..heheh

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates