jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

sapu sawang


haccccuummm!!!...hsssshh..sumbat dah idung aku..dh besawang dah blog aku lama tak update..sapu sawang jap ar kengkawan..biasala..kengkadang sibuk..kengkadang free...tapi time sibuk pon aku wat cam tak sibuk..tapi aku bukan suka menyibuk tau..

so...untuk refreshkan minda kita suma di pagi yg damai ini....mai kita hayati mee sup ni..perghhh...mmg superb..ni bekpes aku ngan adib tadi..ok kengkawan...layannnnnnnzzzz...

aku order air nescafe tarik, adib order milo ais...

tapinyer..tgkla..tak luak pon milo ais dia..anak aku ni kalo g kedai order air batu kosong jer...

p/s ada banyak citer pasal cuti ari tu...will update later..banyak pic kene upload..so mkn masa gak la...

7 comments:

AzMas said...

pst: upload ler kat picasaweb.. lama dah ko biarkan tanpa gambo terbaru

dalila said...

aah la..nnti aku upload..aku try nk amik gambo kt picasaweb ko..tapi tak pandai la..camana ek?

ummzaid said...

sedaknya leh makan order2...
nanti2 order sekali utk kak ye.. :)
dah tengok gambor kat blog Mas..sonok tgk deme2 bergumbira..

AzMas said...

LA: ko klik kt pic yg ko nak, pas tu copy or save ler kAt pc ko.

kak: dah lama tak jumpa.. kecoh ngan budak2 kecik.

Marsha~ said...

perrgghhhhh.. menyentap gambar mee sup tuuuuuuuu.. tersembur ayam dia... haduussshhh

dalila said...

kak ummizaid: aah la kak..gumbira sakan diorg nih..sekali sekala besantai di tepian pantai...

marsha: perrgghhhh..dah la panas, pedas, besh gila..telior lak mak buyung ni kang..

irasilver said...

Ya Allah sedapnya!!!!

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates