jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

adib gunting rambut


Baru2 nih aku g lunch ngan adib..kebetulan depan kedai tuh ada kedai gunting rambut..serabut la adib nak gunting rambut walaupun kelihatan rambutnyer dah pendek benor....aku pun oklah oklah...bolehlah trim sikit bagi kemas kott..

kedai gunting rambut bunga raya nih mmg glamor kt kuantan..merata-rata cawangan dia jer..aku rasa adalah 5 kedai..agak-agakla..lebih lagi ada kot..aku teringat aku ada tebaca blog aku pun dah lupa namanya..dia bawak anak g hair cut sampai 30 hinggit..tekedu aku..yela kalo mampu apa salahnyer ek? lagipon kl susah nak dpt murah agaknyerla..


anak jantan aku nih dari lahir aku anta kedai mamak jer..baru rm4.00 n resultnyer mmg memuaskan ati..tp takleh g suh papa bawak anak gunting rambut.,aku mmg tak bekenan...dia takut sangat nak suh mamak tu guna pisau trim kt tepi rambut...aku suker..biar kemas sikit..yong pulak aku anta kat saloon la..anak pompuan kan...nak la ada style sket..saksikan aksi adib potong rambut...

rambut sebelum dipotong



sampai tejeling-jeling sekali





suka sabgat la adib mamak tu siap buat pacak lagi



pelik agaknya mamak nih kt aku..anak gunting rambut pun nak amik gambar..



nila resultnyer...kemas.. dari pandang tepi..

dari pandangan belakang..adib ngan rambut barunyer...

ni raya tahun 2007..papa bawak g gunting rambut..tensen je aku dia bawak balik anak cam tak g potong rambut jer...sabo jela..abang aku nih tak bapa pandai coz dia setahun sekali baru potong rambut...tu pun jenuh aku merajuk baru nak potong...kekadang aku rasa kejam gak..itukan hak asasi manusia...hmmmm..




6 comments:

Eyna's said...

Amboi..tesipu2 adib ...apa taknya..tetiba kena jadi model kedai gunting rambut bunga raya plak..

La..kalau tukang gunting tu tengok blog ko ni...sure dia syahdu dan trasa ati...gambo dia stakat nampak leher je ko buat...hheheheh

AzMas said...

dari mata bundar aku nih kedai gunting mamak semuanya sama paten..

Marsha~ said...

hehehehe.. dia malu keeeee dia gelllliiii??? termasuk tengkuk dia.. hehe

AzMas said...

la, azman ada bw adam g gunting kat saloon kat penang ari tuh. RM15.... tak puas hati betul. dahlah dia gunting 5 6 lai rambut aje. memang kedai mamak gak best kan...

dalila said...

aah la ina dgn tak sengaja adib telah menjadi duta kecil kedai gunting rambut bunga raya..aku ingat nak g mintak paymentla...

tak jugak mas..yg g'joe anta tu pun kedai mamak gak..ntah apa rupa anak aku jadinyer..macam temenggung jugah..

geli campur malu marsha...start je mesin potong rambut tu tetunduk-tunduk adib geli..malu2 kucing coz mama amik gambar dia..

AzMas said...

dalila, bila lah bendahari ni nak kolek 1st payment ek? kalo lambat2 memang koi g enjoy....

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates