jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

tukar-tukar present


aku mmg dah lama dah ina tepikirkan idea ko tuh..best gak tukor2 hadiah.. cari yg memurah jer..min rm1000.00 ok lah kan....kira la bapa adiah kita kene sediakan..yg bebi pon kene sediakan adiah gaks
pastu kita undilah sapa dpt yang sapa... mesti sonot..aku tak merasala jawabnyer..anak2 aku mmg patang nampak hadiah nih..boleh sasau tak keruan jadinyer..

pasal tempat bbq tu kalo ada bawak la jei..aku try gak cari..kalo ada yg stand tu elok sikit.


pasal bajet nantila aku bentang kan..semalam takleh nak meeting ngan abg aku..ntah dari mana datangnyer angin monsun timur laut ngan barat daya melanda... jadi nnti la yek...

17 comments:

AzMas said...

tempat BBQ... tak silap aku ada stand aje... tak penah bukak. Nantilah balik kang tengok.

Hadiah... setiap org kena beli berapa ek? Apa tema/jenis adiah yang sesuai?

Charlotte Arphenee said...

hadiah

my suggestion:

tuk dewasa, setiap orang termasuk pasangan, kena beli satu hadiah. rega bawah rm20.00. tema holiday cth: towel, baju, topi, losyen, etc

tuk anak2, beli satu hadiah, rega bawah rm10.00. tema education cth: color pensel, buku, beg, baju

plus, aku ingat nak beli belon,leh main tiup2 tepi pantai. anak aku fav diorang nih. leh ada aktiviti sket kan.

Charlotte Arphenee said...

ha, satu lagik, tambah duit siket, beli cup cakes tuk birthday all year around. kan? leh makan comot2 kan. huhu

dalila said...

kalo ko ada tempat bbq yg ada stand tu elok sgt la mas..angkut la apa yg ada..

aku takut ramai group jer..n diorg buat bbq..maknanyer boleh ker kita chop port? camana tu jei..

pasal adiah tu aku setuju jer..maknanyer bagi ikut berapa org ahli kita bawakla kan...tp pasangan kira 1...tapi kalo takder tema lagi surprise..ikut suker ati jer nak bagi apa...tp kalo nak tema aku ok jer..

pasal main bebudak tu elok la kita beli belon tu..boleh lawan tiup belon..dah tentu wawa kalah..

pasal kek tuh nanti aku tempah khas tuk gathering 2009..kalo rasa takleh abis aku tempah kecik jer..kalo nak cupcakes aku tak tau nak tempah kt mana..elok la kita tulis gathering 2009 - 1, sok kalo kita jumpa lagi kita tulis lah 2, pastu 3..ikut la sampai bila larat...

Charlotte Arphenee said...

hadiah

cik la wei, hadiah tu maknenyer cam aku nih , kena la bawak, 4 hadiah. aku, laki aku, hud n wawa. kt saner nanti, kita undi cabut nama,

let say aku cabut nama nko, hadiah aku tu aku bagi la kt nko,
pastu nko cabut laks, dapat nama mas, nko bagi la hadiah yg nko bawak tu ke mas.

pastu hud cabut nama, dpt si adam ker kan, hud bagi la hadiah yg dia bawak tu ke adam.

cam tu ler. kira nya seme org beli hadiah tuk seorang sahaja. nasib la sapa yg dapat.

Charlotte Arphenee said...

cup cakes,

klu rajin, carik kat online, mesti ada yg jual cup cakes cari rumah.

tak pun tempah kek biasa pun oke kan?

AzMas said...

stand BBQ: dalila ini bukan full pakej, cuma stand aje. Aku lak tak de jaring... dah kena curi... Nanti aku ukur besor mana, leh along jei bwkan jaringnya..
stand ni dapat adiah. Korang janganlak bayangkan yg best best..
sekadar besi yang berkaki. Nanti lah aku amik gambonya dulu...

dalila said...

ooooo..cenggitu ker tukar2 adiah...ikutla camana pun.. dapat gaji nih aku terus g cari adiah..murah2 jela yek..almaklumlah gaji pengarah...

ikutla mas asalkan stand..aku lansung takder yg boleh diangkut dlm kete..

eyna said...

Jei...abis tu mcm aku ni 2 adiah je ke? maklumlah kan....anak aku blum lahir lagi..heheh

Kek..kalau stakak kek coklat dlm cup...kalau ada masa aku bleh buat...tapi decoration dia takdelah jawapnya....

Jei..brape rege kek yg ko beli dgn kak aimi dulu?

eyna said...

Bab tempat BBQ..aku mmg takde...tak pnah buat pun...

dalila said...

ina maknanyer sesapa dtg kene bawak adiah..ko dua jela..nak lebih leh gaks..bagi kt aku..heheh
tak sesaba dah rasanyer..cam best jer...harap2 takder aral melintang..insyallah sumer bejalan lancar..

Charlotte Arphenee said...

eyna: kek tu mulanya aku ingat nak tempah kat kak aimi la, tapi nak bawak tu cam jauh kan. tu pasal suh dalila g carik kt kuantan. tp klu kek biasa yg sekilo tu pun okey gak.

yg cc kak aimi tu, wawa nyer rm35, akunyer rm49

dalila: mana no a/c bank? sms kt aku yerk? ada ker no aku nih? klu tk der tanya kat mas, nanti mas bg no aku k

Charlotte Arphenee said...

aku nak mengaku nih:

aku tak der no tel:

1. mas
2. la
3. kuta

huhu, pls update aku.

dalila said...

aku pon takder no tepon jei,ina,kuta..

mas tu pon nak mujur ada... no acc nanti aku bagi..belum nak bank in lagi kan..tunggu gajila.pastu aku g bayar 3 chalet dulu..

kek tu mkn jela kek aku tempah..toksah nak pening kepala..aku cari la yg come2 sikit..

eyna said...

aku plak..takde yg la dgn kuta...
yg baru ni mas ltak no kuta..aku tk salin pun...

AzMas said...

ni yang aku hangin satu badan nih...
aku soh save ler ari tuh...
nanti ler aku anto surat berangkai letak no tpn..
no hp jei tu konpimkan yang lama tak penah tuko...

eyna said...

hahahah...thanks mas....
surat berangkai ko dah sampai...
rupe2nya...aku dah ada no phone dalila slama ni..aku tulis (opis hour only)...heheh
No kuta tu..memang lain dr yg aku ada...

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates