jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

yong berangan nak masuk tom tom bak


yong n adib mmg suker tgk tom tom bak...n selalu berangan nak masuk nyanyi kt tom tom bak..ni kira tgh beranganlah ni..kalo aad koreographer ajar ok kut anak aku nih..ni aku tgk takder step lngsung..ha layannnnn....

10 comments:

Marsha~ said...

va va vaaaa.. gilah audition. mana tau dpt btol2.. :D

eyna said...

heheheh...
menari sakan si yong ni...
meh blajar dgn acik ina meh...lagi tunggang langgang dibuatnya...kih3..

AzMas said...

kalo nak g ajak aku sekali ek... Adam pon suka jugak...

dalila said...

hmmmm... auntie dia mmg nak bawak g audition, tapi aku rasa kantoi..sure tak lepasnyer..

yong ni mmg pantang dengar lagu ina mesti berangan sensorang..yg lagi best aku tak tau camana dia boleh hafal lagu rock kapak..mana dia dgr aku pon tak tau..

AzMas said...

kuah kari mamak kalo tak tumpah kat nasik sure dia tumpah kat rotiii canei jugak...
lepas tu dia mesti tempias sikit2 atas pinggan acik ena...

eyna said...

aku stuju tu mas...

mama si yong ni pun satu....buat2 lupa zaman2 kegemilangan dia rock kapak dulu2...tanya lagi mcmana anak dia bleh hafal dan dgr lagu2 tu...yong pun punya citarasa yang hampir sama dgn mama dia lah tu...

eyna said...
This comment has been removed by the author.
dalila said...

masa aku mengandung aku mmg dengar lagu2 tu sbb ada dlm pc opis nih..dah la tu speaker kt bawah meje betul2 kt perut...heheheh ye la kut teori korang tu....

eyna said...

LA...SYKAT KEJE KO NI BUAT APA EK? JUAL KOMPUTER KE APA KE?
AKU TAK TAU PUN HAL KO...HUHUHU

dalila said...

dulu jual komputer sekang tak dah..supplier pelbagai barang..mintak jer apa2 sumer ada..

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates