jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

my 1st besday cake




mesti pelik kalo baca tajuk entri aku nih.. tapi itulah hakikatnyer... aku sejak lahir takpenah calebrate b.day.. kek ni pon ada citer disebaliknywe.. korang takyah gelak la..tapi tu la hakikatnyer...

Sunday 1.2.2009..takde apa yang istimewa..aku layan sunday aku seperti biasa...biasalah kemas rumah..basuh..bla bla n bla..pastu tu aku tido...mmg heaven... petang kul 6pm aku bgn solat asar..pastu baca paper..adib n papa tgh tido..yong tgh layan katun ngan nek..aku pon amik paper baca... pastu aku tgk intisari rancangan ada citer gila2 remaja.. aku tanya mak aku ada tak tadi..mak ckp takder..citer lain..aku pon tgk date paper tul al ari nih..pastu baru aku teringat ari ni b.day aku..kalakar tul...mmg luper tahap gaban la...

aku ckp ngan yong b.day mama la ari ni..mak aku pun nyanyi happy b.day to you..yong punyer gelabah cam b.day dia lak..pastu nangis nak kek la..belon la..n lain2 yg berkenaan ngan party....ha sudah.. satu kejer kene kejut papa suh pegi kedai kek beli kek n bla bla n bla.. yong siap suh aku g beli hadiah sbb dia takder hadiah nak bagi kat aku.. aku kata org tua takyah hadiah budak jer...sib baik dia ok...

aku dah agak dah..abang aku mmg takkan ingat b.day aku..wahai kawan2 ku sekalian ..bersyukurlah ngan hubby memasing..jgn merajuk kalo hadiah tak seberapa..lihatlah aku yg mana b.day aku pun abng aku tak ingat..usahkan hadiah..tak penah dapat pun...tapi tulah hakikat...dia adalah suamiku...dan itulah dia..dia adlah dia...

abang aku kata dia dah ingat semalam..dah tu naper tak wish semalam...takyah la aku nak merajuk..buruk muker..n takde pekdah nyer..bukan ada org nak pujuk pun..ku bekukan hatiku ini dek kerana jeles ngan kengkawan....kuang kuang kuang... (kek jei cantik weiiiii)
cam dia lak b.day girl

kek ni yong suh letak nama dia.. dah tu papa pun suh la org tu tulis nama aku adib n yong... dia dah pandai eja nama takleh tipu..


Papa layan potong kek lebih kurang pastu terus blah g main futsal dgn girangnyer...


kenape aku takder dlm gambar??? dah bukan celebrate b.day aku ponnn... kek tu pun tuk yong...sajer sesuker layan anak.. takder org nak amik gamba aku pun sebenarnyer...huuhuuuuu waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)))))))))

11 comments:

eyna said...

Takpelah la...
bila family happy...sure engko pun happy sama...walaupun...engko dah tak mcm birtday girl dah pun...heheh

Charlotte Arphenee said...

huhu...

tak pe la, laki nko beli gak kek. ni kek aku yg cantik tu, aku beli sendiri tau. huhu. laki aku wish selamat hari jadi jek. tak beli per2 pun.

pst:aku kan, setiap kali tgk muka jijoe mesti ingat balik zaman2 dulu punya citer. kuat tul jodoh nko ngan dia ye la
urrmmmm

AzMas said...

jei
kalo dah jodoh tu tak kemana...
kalo jodoh tu kuat walo badai mengganas takkah goyah...
mendalam tau maksud kata2 aku nih...
pe pe pon hopefuli kiter sumer happy ngan family kita sebab itulah nadi kita sehari2...

bukan hadiah yang jadi ukuran kasih sayang kita laki bini. jugak bukan kek bertingkat2 cam bantal. yang penting kasih sayang seikhlas hati lahir dari jiwa yang murni.

mama said...
This comment has been removed by a blog administrator.
dalila said...

thanks guy..sejuk sikit ati aku..aku nak majuk dah sikit sebenarnyer..

AzMas said...

kalo aku jadi ko dalila aku takkan merajuk. kegembiraan anak2 tu lagi penting bagi aku... bila anak2 dan hubby gembira, itu lebih menggembirakan kerana bermakna diorang seronok sangat idup ngan kita.
maknanya kita ni sangat2 impoten bagi diorang.

dalila said...

bukan sebb tu mas..ada sebab lain yg tak dapat ku coretkan kat sini...huhuhuwaaaaaaa.......

AzMas said...

nanti kita jumpa kat ym ek...
bagi aku ko the best problem solver.. betoi ke ayat aku nih...
kalo tak der ko mungkin aku tersungkur terjelepuk masuk dalam lumpur...

dalila said...

sekali terjatuh dalam lumpur takper mas...boleh bangun n mandi bersihkan diri..jgn jatuh dah tu tak reti nak bangun..dah bangun, jatuh lagi n lagi n lagi..masuk tjg rambutan la sudahnyer....

dalila said...

sekali terjatuh dalam lumpur takper mas...boleh bangun n mandi bersihkan diri..jgn jatuh dah tu tak reti nak bangun..dah bangun, jatuh lagi n lagi n lagi..masuk tjg rambutan la sudahnyer....

AzMas said...

koooo...
tu pasal aku cari ko, sebab taknak masuk tg rambutan..

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates