jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

bila aku merajuk....



......................... bila aku mula merajuk...................................bungkam..... sepi seribu bahasa.......................sunyi.......hmmmmmmmmmm.sungguh x best........................

kenapa aku merajuk?????? sbb mende remeh temeh...........terlalu kecik........
tapiiiiiiiiiii...org pompuan (akula..... mmg cepat terasa w.pon mende tu kicik + ciput)

hubby tanyer kenapa......................diam seribu bahasa.................

rasa bersalah menghantui diri.........

pepagi ku msgkan mintak maap..n bla..n bla....... aku mmg sensitip...
en pakwe paham sgt bini dia ni....its ok balasnyer.....aku kembali ceria..... yea..comm tu penting..

korang pernah merajuk x? ngan yg tersayang..... aku bukan nk jual kisah rumahtangga tau...sajer nk redakan hati..dh reda dah pon ........

pernah satu ketika ku simpan yg terbuku di hati berhari-hari...nk share ngan hubby takut.... n macam2 perasaan.... dan akhirnya terluah gaks...n yg mengjutkan hubby mmg seorang yg boleh berbincang n segala beban kt kepala aku hilang terus lenyap..n aku rasa sgt2 happy.....

jadinya Allah mmg dah lengkapkn kita antara satu sama lain..so kalo diri rasa cam tak best or ada yg tak kene cuba share ngan hubby...or sesiapa yg korang rasa perlu....

tu jer la aku merepek pagi2 ni.............. agak2 n3 ni membantu x bagi sesiapa yg tgh merajuk??


p/s adib tu mmg betul2 tgh merajuk..aku amik gambar dia...




6 comments:

mamalieyna said...

hehe..teringat lak time kita merajuk! pernah gak jd camni..time peknen dl, sgtlaaaa sensitif, byk kali terjadi..dan stp kali terjadi..mesti kita yg msg en suami pastu, mintak maaf..seb baik en suami ni memahami..huhu..mcm2 org pompuan ni eh.. =P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hehehehe sama la perangai kita kak..cepat na sentap..hahahaha..en somi tue pun dah paham sangat dah perangai bini dia nie ha..

dalila said...

ingatkan saya jer perangai burok cam tu..rupanya ada geng ek..

mamaliyna: mmg time pegnan usah citer la dia punya merajuk..kalo difikirkan semula cam apalah perangai aku ni...

ieda: ko mmg la ieda ko kn pegnen..org pegnan mmg camtu tau..akak dulu sikit2 nangis..

AzMas said...

La..
Hehehe.. aku tak leh buang sifat merajuk tu sampai skang. Merajuk pd yg sayang jek. Termasuk ler ngan ko dolu2 kannnnn..

dalila said...

betul tu mas..ko kalo merajuk susah nk pujuk..serik aku..

xper mas..merajuk pada yg sudi..bila org dh tk sudi sok saper lagi nk layan kita kannnn...

Eyna's said...

Aku kalau merajuk buat penat je...sbb abg aku memang x pandai nak pujuk...last2 sure aku kena pujuk diri sendiri...

So...aku cuba jarangkan diri utk merajuk...heheheheh (w/pun slalu gak)

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates