jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

sauna percuma....


korang penah pegi sauna percuma tak?

aku dah banyak kali dah...lebih2 lagi sebulan dua ni..fuuhhh..kalo masuk sauna tu mmg basah lenjun from top to toe... siyes aku cakap...mmg buang segala toksin2 dlm badan...mesti korang nk cuba kann..

haa... meh sini aku ajar...aku selalu masuk sauna ni ari curi la.. ari kejer tk sempat sbb dia bukak siang jer..mlm ada gak tapi aku nk rileks2 ngan anak2 n ngendeng2 ngan hubby..

okeh..jgn riso korang pon boleh buat sendiri sauna ni.. sauna ni ada kt umah aku... bukan ada kt umah aku..sauna itu adalah rumah aku.... biasanyer aku bangun pagi n terus mandi... sebaik sahaja kuar dari bilik air dah rasa dah sikit2 bahang sauna tu.. pakai baju dan siapkan diri utk bersauna..okeh memula buat b.fast..ketung..ketang..kelentung... peluh mula memercik..tapi pastikan tk masuk dlm masakan..kang jadi nasi kangxxx... sian anak ngan hubby mkn..

selepas b.fast bermulalah operasi mengsaunakan diri dgn lebih aggresif lagi ... start la dgn basuh kain..pastikan ekon ditutup bagi umh yg ada ekon... kemas umah, sapu sampah, buang sawang, cuci itu dan ini, jemur kain, cuci toilet, b.room, siap kemas....masuk dapur laks siapkan lunch..bla..bla..bla.... korang caye tak cakap aku dgn buat sumer ni peluh keluar ngalahkan aku g jogging..basah lenjun sampai ketahap rambut n getah rambut basah... kalo umah korang besar mungkinlah sauna tu kurang sikit habanyer..kalo kecik cam rumah aku mmg mandi pelohlah.. keadaan cuaca sekarang mmg panas terik sampai ke mlm.. tido pon kekadang terganggu...

tu lah tips bagi mendapatkan sauna percuma... w.pon peluh yg keluar banyak dari jog..tapi jog banyak kelebihan lain.. baik utk jantung...

dan percayalah bahawasanyer kalo cuti aku akan mandi 4,5 kali... sunggu panas dan tak selesa...

itu la tips bagi sesiapa yg nk sauna percuma..mudah bukan....DIY.. selamat mencoba...coba untuk setia.....tiba jegh...
p/s: sori yer kengkawan..tak dapat sgt nk berkunjung kerumah korang..almaklumla..pc masuk ward...huhuhu..

10 comments:

mamalieyna said...

betul2x..mau menitik2 peluh nih..hehe..

dalila said...

sungguh...cam duk dlm sauna..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hehehehhe bukan setakat peluh2 manja jerk kuar...peluh jantan pun kuar time nie...memang jimat....

kak ina mail said...

memang betul, buat kerja rumah pun dah dapat sauna percuma.lagilah kalau memberus kain atau simen kat belakang umah.khe khe

dalila said...

mmg betul peloh jantan betina abis sumer kuar.. tu pun sib baik tak basuh kain guna berus yer kak ina..patutla mak2 dulu2 bodi solid molid..sumer buat manual..

Jiejah @ Iza said...

kihkihkih ..tp sauna free ni mcm malas sket nak buat ,kalau berbayar baru best hahahahah

dalila said...

yer betul jiejah..yg berbayar tu rajin lak kita ni kan....pastu rileks jer..peloh mencurah-curah..

Diarihatiku1976 said...

kalo gini rupanyer sah sauna free tu....

LYaFRINA said...

sauna pon x pernah...
dulu rajin beli y sental2 badan brand puteri binari tu..
leni lama doh x buat.. lps ni nk kena start aktif mcm dulu la

dalila said...

diarihati n lyafarina: tryla sauna percuma kt rumah..kalo nk lagi best beli baju sauna tu..kalo pakai baju tu jalan siap menitik2 peluh kut kaki seluar..

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates