jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

bosan..





hmmmmmmmmmmm.... pc aku ni baru berusia 2 weeks.... sungguh canggih sehingga ngalahkan computer bos... tapi asal takleh on lak ni???? camana aku nk wat kejer aku???


kejer aku yg sungguh penting sekali



contohnyer: FB, blog



aku sungguh keliru



apa yg harus aku lakukan tanpa pc aku yg canggih itu...



camana nk update acc (blog)



camana nk upload catalogue (pic for blog)



camana..caman..camana..



cepatla technician tolongin aku..



siyes hangin guna pc slow ni...



tenet laju tapi pc zaman keturunan sultan muzaffar shah....



hmmmmmmm.. aku tensen..



baik aku g ngulo jap..nk usha baju n kasut... jeng..jeng..jeng..



g dulu bos...



bos: u g la shopping2 dulu ila....bila dah boleh bukak fb ngan blog nnti i call u.. (caya tak bos aku cakap gitu..)

ni la en. bos aku yg baik ati tu.. yg selalu adiahkan aku kain psg, kain tudung or h.bag kalo dia g jalan memana... tq boss....semoga murah rezeki....















9 comments:

SURIA AMANDA said...

Biar betul akak bos akak mcm tu..Lisa nak jugak la bos mcm ni..kalau x dapat pun leh tak Lisa nak jugak barang2 yang dia belikan utk akak tu...hahahahaha

mamalieyna said...

waa ensemnye bos..hikhik..

sian tak dpt buat kije ye..(kije berblog n FB..hehe..) :P

dalila said...

suria: mmg itulah dia..en. bos akak ni mmg baik ati..bukan akak jer anak2 pon dia belikan memacam..

mamalieyna: bos mmg encem n single..hik..hik.. mintak pc baru..bagii..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mak aih..mudanya bos...hehehhehe

sayangsayangibu said...

bos ke tu
sangat muda belia...

LYaFRINA said...

hehehehhe.. gtau bos... tumpang sekaki yer.. hehehehehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe... tu sure tengah mati kutu sebab 'tugas harian' tergendala buat sementara waktu...

jangan tensyen2... hehe

AzMas said...

hencemnya mr boss.. apsal single lagi?

Eyna's said...

lamanya aku tak bukak blog ko....

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates