jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

Yong tau fu


salam kengkawan...aku tk paham betul lah blog aku ni..memacam hal dh sekang.. takleh nk tukar kaler, font, pastu nk edit pon takleh... pastu LYAFARINA cakap takleh baca laks... koang takleh baca yer aku mls la pulak nk type balik... citernyer adalah aku mkn yong tau fu...dah ok alh kan..mls dh nk type sumer balik..



letih dh aku adjust colour ngan font takleh nk ubah dah.. kebelakangan ni blogspot agak lembab la.... sakit mata baca kaler biru..

6 comments:

LYaFRINA said...

yang ni dah boleh baca.. tp n3 bawah tu..lya tgk..still sama.. xtau apekebenda g2... byk2 sabor la.. mybe tsilap setting kat new post tu.. edit html @ compose.. try la tuko kat situ.. kot2 mnjadi.

AzMas said...

Yong tau fu 1st entry.. tulisan po bondo eh? Simbol bagai mcm zaman batu..

2nd entry ok.. boleh baca.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Salam...

Bawak2 bersabar hokey... memang rasa nak gelak tengok entri yg 1st pasal yong tau fu tu...

ada macam2 simbol lak...

mungkin la kot setting salah. tapi kadang2 blogspot ni memang banyak prob pun... :(

mamalieyna said...

yg ni bleh baca..tp n3 kt bwh ni..tokleh baca la..bahasa batak kot..huhu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya yong tau foo..dah lama xmakan...

Eyna's said...

Sdapnya YTF...aku kalau nak makan...kena gi pasar malam Isnin (mlm ni lah kan...) yg tu je yg sdap kat sini....tapi dia tak guna kuah sup....

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates