jom try

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

menu weekned airitu..


salam pagi sumer... biasalah aku takde n3 lain..asyik makan... bukannyer apa..camera aku tuh bateri kong...so kalo charge boleh guna dlm seminit jer..so tak dapat la aku angkut camera tu kehulu kehilir tuk amik gambar kami anak beranak..or aktiviti kami sekeluarga... cuma dpt amik gambar masakan jerla... pas amik 2,3 keping bateri terus out.....huhuhu...

hope korang tak bosan tengok menu aku yg simple amat ni... hubby lansung takleh masuk tekak makan western... kalo aku msk spagheti, steak, or chicken chop aku ngan anak jer mkn.... dia lansung tak pandang... belum lagi mknn western yg lain... disbbkan hubby x suka jadi aku pon x arif sgt msk makan yg felik gitu.... sumer masakan aku melayu pure...hehehehe...nama pun org melayu....

okeh ni menu weekend aritu...


ni sambal bilis lebih semalam...dipanaskan....nk buat nasi lemak hubby x bagi..katanya kita kene kurangkan masakan berlemak...

ikan sumbat belakang ni MIL yg ajar.. fav hubby..aku kt kg tak pernah buat pon..dh kawin ni baru pandai...


ni fav adib..udang sambal...kalo sambal2 ni mmg favo hubby n anak2..

siap aku buh potai lagik... semerbak baunyer...


sekiannn... menu mlm tadi pulak sok aku update.. kang korang buhsan lak tgk masakan jer..


14 comments:

sayangsayangibu said...

sambal udang potai... ;o

Charlotte Arphenee said...

semalam aku makan sambal ikan bilis jering semai. bapok sedaknyerrr...

dalila said...

weiiii la...jgn ko sebut jering semai..peberet aku tuh yg dh lama aku kepingin...

AzMas said...

sedapnya sambal petai... weh nak sambal jering jugak..

kak ina mail said...

Dah lama tak makan sambal ikan bilis petai.peberet.banyak ko masak .

Marsha~ said...

sana sini taruh petai... mmg mantap.. i like!! haha

Kamsiah said...

salam kenal tuan rumah
hehe hubby kita pun sama,lidah melayu,selera melayu...saya dan aka2 ja dok balun mkn ciken chop,spageti ...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah sedapnyer...terliur rasanyer

Asma said...

terliur tgk ikan belah belakang tu..cuba try guna ikan terubuk..sedap!!!

:)

Ena said...

salam..

memg nampak sangat sedap la menu2 u.. sy nie dah la memalam tak makan nasi.. just amik yg ringan2 jerkk.. tapi bile tgk menu2 kat sini.. Ya Allah.. terus kecor liorrr..

Eyna's said...

bestnya udang petai tu.... pebret aku gak...

dalila said...

tima kasih yer kawan2 sumer...jemput2 mkn...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah banyaknya masak...sedap tue sambal udang..

羊肉羹麵Paul said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Copyright 2009 its is about us. All rights reserved.
Bread Machine Reviews | watch free movies online by Blogger Templates